Comunicat de Presa

Ateliere de vara organizate de Asociatia „Eurosansa for Life” in parteneriat cu Gradinita Speciala Falticeni

logoeurosansa

La CLUBUL OAMENILOR DE AFACERI se desfăşoară a doua săptămână de activităţi în cadrul Atelierelor de vară, organizate de Asociaţia ”Euroşansa For Life” în parteneriat cu Grădiniţa Specială din municipiul Fălticeni.
Această acţiune face parte din Calendarul de activităţi al Proiectului educaţional umanitar “ŞANSA DE A DĂRUI” şi se desfăşoară în perioada 8-20 iulie, având ca beneficiari 25 de copii (preşcolari care frecventează cursurile Grădiniţei Speciale, copii care au frecventat cursurile acestei grădiniţe, iar în prezent sunt elevi la şcolile din localitate şi alţi elevi din şcolile fălticenene).

Scopul acestei acţiuni este de a-i atrage pe copii in activităţi care să le permită o dezvoltare armonioasă, avînd şansa să-şi petreacă timpul în mod plăcut, dar şi util, lăsând deoparte calculatorul şi televizorul.
Activitatea de la cele patru ateliere: COMUNICARE, SPORT, MUZICĂ şi ARTĂ DECORATIVĂ este coordonată de cadre didactice voluntare, membri ai asociaţiei ”Euroşansa For Life”. Prezenţi la această acţiune sunt şi elevi voluntari ai asociaţiei, care îi ajută pe copii să folosească diferite tehnici pentru a realiza lucrări frumoase din materialele puse la dispoziţie de asociaţie. Aceste obiecte decorative confecţionate în cadrul atelierelor, vor fi expuse într-o expoziţie cu vânzare organizată cu ocazia Zilelor Municipiului Fălticeni pe Aleea Pietonală. Fondurile colectate vor fi direcţionate copiilor aflaţi în dificultate pentru organizarea unei excursii in judeţul nostru. În acest mod vrem să le arătăm copiilor că munca le este răsplătită.

Cu această ocazie, lansăm o invitaţie tuturor celor cu inimă mare, celor care doresc să achiziţioneze obiecte realizate în cadrul atelierelor noastre. În ziua de 20 iulie, vom avea un stand pe Aleea Pietonala, unde micii artisti îşi vor prezenta lucrările, rod al muncii lor. Merită să îi încurajăm, să îi sprijinim, deci, să le fim alături!

Mulţumesc pe această cale celor care au făcut parte din echipa “Euroşansa For Life”, conducerii Clubului Oamenilor de Afaceri, care a găzduit această acţiune, invitatului special Eusebiu Gafiţa, care ne-a încântat, emoţionat şi invitat la joc, părinţilor şi copiilor care timp de două săptămâni au muncit, s-au jucat, şi-au făcut prieteni, şi-au descoperit aptitudini şi calităţi, şi-au învins temerile şi neîncrederea, dovedind că pot.

Coordonator de proiect – prof. Mihaela Sandu