Sport

Primele rezultate in turneul zonal de fotbal feminin

banner

Astăzi au avut loc primele patru partide din cadrul turneului zonal de fotbal feminin (licee), găzduit de Colegiul „Vasile Lovinescu” din Fălticeni.
Dimineaţă s-au jucat două meciuri, cu multe goluri spectaculoase. Reprezentanta judeţului Neamţ a pierdut la limită, 2-3, în faţa Bacăului. În al doilea meci reprezentantele Iaşului şi Sucevei au terminat la egalitate, scor 2-2.
După-amiază cele patru echipe au fost mai zgârcite la capitolul spectacol. Iaşul a învins Neamţul cu 2-0 iar Suceava a remizat cu Bacăul, scor 0-0.
Duminică se va stabili echipa care va reprezenta zona Molodvei în finala Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Iaşul va întâlni Bacăul, iar Suceava joacă cu Neamţul. Trei echipe păstrează şanse la primul loc, prin jocul rezultatelor. O victorie a Iaşului sau a Bacăului scoate Suceava din cărţi, în schimb, cu o remiză între cele două, Suceava se poate califica dacă câştigă la 3 goluri diferenţă. Există posibilitatea stabilirii câştigătoarei turneului şi după alte criterii, de exemplu vârsta jucătoarelor, dacă persistă egalitatea la puncte şi la golaveraj.
Partidele de duminică încep la ora 09.00.

(Alex S.)