Eveniment

Şansa de a dărui speranţă pentru o viaţă mai bună!

sansa de a daruiDuminică, 16 decembrie, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” a găzduit spectacolul umanitar „Şansa de a dărui”, organizat de Grădiniţa Specială Fălticeni în parteneriat cu Asociaţia „Euroşansa For Life”. Fondurile colectate în cadrul concertului (2500 lei, vor fi direcţionate spre copiii cu grave probleme de sanatate (psihomotorii), atât de la Gradiniţa Specială, cât şi de la unităţile şcolare din localitate. Evenimentul a fost sponsorizat de: S.C. BOTUŞANU SRL, S.C. SIMOS SRL, S.C. PARISSYEN A LA VIS, S.C. SANIMET OIAGA. Parteneri: Primăria municipiului Fălticeni, Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic” şi unităţile şcolare din localitate. Organizatorii apreciază implicarea implicarea părinţilor elevilor din şcolile fălticenene şi mulţumesc celor care au susţinut momentelele artistice din cadrul spectacolului.

Mihaela Chelariu

targul cadourlor de craciun copyLuni, 17 decembrie, a fost prima zi a Târgului cadourilor de Crăciun, organizat la Iulius Mall Suceava de Grădiniţa Specială Fălticeni şi Asociaţia “Euroşansa For Life” Fălticeni. localitate.
Sunt expuse spre vânzare obiecte realizate de preşcolarii de la Grădiniţa Specială împreună cu cadrele didactice şi elevii voluntari de la Asociaţia „Euroşansa For Life”, în cadrul Atelierului de artă decorativa de la gradiniţă, lucrări ale preşcolarilor şi şcolarilor din alte unităţi şcolare, dar şi creaţii proprii ale cadrelor didactice voluntare, donate în scop caritabil.
Acţiunea face parte din Proiectul educaţional umanitar „Şansa de a dărui!”, încheiat în parteneriat între ONG-ul menţionat mai sus şi Grădiniţa Specială Fălticeni.
Scopul acţiunii este de a strânge fonduri pentru copiii aflaţi în dificultate, copii cu grave probleme de sănătate din grădiniţă. Cu o mică parte din suma adunata se vor achiziţiona materiale necesare pentru Atelierul de artă decorativa, pentru a pregăti o altă expoziţie care va fi organizată în perioada februarie-martie 2013.
Vă invităm în săptămâna 17-21 decembrie la Iulius Mall Suceava, între orele 10-22, lângă fântâna arteziană mică, pentru a admira şi cumpăra felicitări, globuri, îngeraşi, tablouri în tehnica şerveţelului, rame pentru fotografii, cutii pentru cadouri, broşe, globuri croşetate şi alte obiecte decorative.
Cumpărând un produs poţi dărui un zâmbet unui copil care aşteaptă o şansă pentru o viaţă mai bună!

Coordonator de proiect,
prof. MihaelaSandu