Comunitate

Întinde o mână! Salvează o viaţă! Donează Sânge!

Deşi au fost făcute numeroase campanii de sensibilizare a populaţiei faţă de problematica donării de sânge, la nivel naţional există încă un deficit important de sânge, aspect care a determinat Jandarmeria Română să iniţieze în luna septembrie campania de donare de sânge sub sloganul JANDARMERIA donează VIAŢĂ pentru ROMÂNIA!
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Suceava şi Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni participă la acest proiect, până în prezent fiind desfăşurate, cu sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Suceava, partener în cadrul acestei campanii, activităţi de informare a personalului propriu cu privire la rolul fiecărui jandarm, drepturile şi obligaţiile fiecărui donator, precum şi avantajele ce decurg în urma donării de sânge.
Jandarmii suceveni din cadrul celor două instituţii menţionate vor participa la activitatea de donare în perioada 1 – 11 noiembrie 2011, până în prezent manifestându-şi intenţia de a dona sânge şi înscriindu-se pe liste peste 200 de cadre militare şi elevi jandarmi.
Zi de zi aflaţi în slujba cetăţenilor, jandarmii pot fi în acest mod de folos şi celor aflaţi în suferinţă, care au nevoie de ei, ca oameni. Pe această cale, lansăm un apel către fiecare sucevean de a se alătura campaniei noastre, gest în urma căruia se poate salva o viaţă.

Categorii:Comunitate

Etichetat ca:, ,