Cultură

14 iunie, data limită pentru înscrierea concurenţilor la Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”

A rămas o săptămână până la debutul primei ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru “Grigore Vasiliu Birlic”, care va avea loc la Fălticeni în perioada 15 – 17 iulie. Festivalul este conceput în două etape, în luna iunie are loc preselecţia judeţeană, urmând ca finala cu caracter internaţional să se organizeze tot la Fălticeni , în perioada 1 – 4 septembrie 2011. Organizatorii evenimentului ne-au informat că, până acum, s-au înscris în concurs 10 trupe de teatru din judeţul Succeava şi 10 concurenţi pentru secţiunea de monolog. Inscrierile continuă până pe data de 14 iunie, cei interesaţi pot contacta organizatorii pe adresa de email asociatiafalticenicultural@yahoo.com, precum şi telefonic la numărul 0743.102.992.
“Asociaţia Fălticeni Cultural” a anunţat prezenţa în calitate de preşedinte a juriului, a îndrăgitei actriţe Draga Olteanu Matei. De asemenea, în cele trei zile ale etapei de preselecţie judeţeană, pe scenă vor urca actorii Eusebiu Ştefănescu, Carmen Trocan, Catrinel Dumitrescu şi cantautoarea Maria Ghiorghiu. Miercuri, a început şi campania locală de promovare a evenimentului. (AS)