Eveniment

1 iunie 2011 la Fălticeni

info „Dăruiţi de 1 Iunie un strop de bucurie pentru copiii aflaţi în dificultate!”. Plecând de la acest îndemn, marţi, 31 mai a.c, Grădiniţa Specială Fălticeni şi Asociaţia Euroşansa for Life Fălticeni au organizat, în cadrul proiectului “Şansa de a dărui”, un concert caritabil la Restaurantul „Casa Carp”. Momentele artistice au fost prezentate de formaţii locale ale elevilor sub conducerea cadrelor didactice. Încasările din vânzarea invitaţiilor şi donaţiile vor ajunge în şcolile fălticenene pentru sprijinirea copiilor aflaţi în dificultate.
***
info Elevii de la Şcoala nr. 1 „Alexandru Ioan Cuza” au organizat „Balul Florilor”, o paradă a pălăriilor Eco (foarte apreciată de copii), au vizitat fabrica societăţii Metaglass şi, bineînţeles, au participat la un concurs de desene pe asfalt.
***
info După cum ne-a informat învăţătooarea Ana Moroşanu, elevii clasei a IV a A, de la Şcoala nr. 2 „Ion Irimescu” au participat la activităţi cultural artistice în cadrul proiectului „Din copilăria mea”. Elevii au fost surprinşi de obiectivul Cronicii de Fălticeni în timpul concursului de desene pe asfalt organizat în vecinătatea Primăriei Fălticeni.
***
info Uniunea Naţională pentru Progresul României sa organizat un concurs de desene pe asfalt în Parcul „Prefecturii” de pe strada Mihai Eminescu.
***
info „1 Iunie – Ziua internaţională a copilului’’ s-a sărbătorit ca în fiecare an şi la Grădiniţa Specială . Pe lânga cadourile primite, copiii au avut parte de momente frumose şi relaxante pe care le-au petrecut în aer liber: desene pe asfalt în curtea interioară a unităţii, jocuri muzical-distractive şi jocuri cu text si cânt si multe alte jocuri libere sub îndrumarea cadrelor didactice ale unităţii. Elevii voluntari din cadrul Parteneriatului de Acţiune Comunitară au fost şi ei alături de preşcolarii grădiniţei, oferindu-le acestora fructe şi dulciuri, fiind din nou alături de noi şi aducînd bucurie şi zîmbet pe chipurile copiilor. (Coord.activităţi extraşcolare – Ed . Mariana Amarie)

Galerie foto:

Dacă aveţi informaţii şi fotografii de la alte evenimente desfăşurate în Fălticeni pe data de 1 iunie, suntem bucuroşi să le primim pe adresa falticenicronica@gmail.com