Sport

Voleibalistii falticeneni se intorc acasa cu medaliile de argint

Micii voleibalisti falticeneni au disputat astazi finala campionatului national de minivolei.
Echipa Colegiului National „Nicu Gane” Falticeni, antrenata de prof. Marius Stan si prof. Ionel Ciocan, a reusit performanta de a termina pe locul al doilea competitia destinata celor mai mici voleibalisti din tara. In finala disputata astazi la Blaj, falticenenii au fost invinsi cu 1-3 de echipa CSS „Dinicu Golescu” Campulung Muscel, dupa un meci aprig disputat, in care sportivii de la CSS „Nicu Gane” ar fi putut castiga, cedand doua seturi cand aveau minge de meci.
„Din pacate nu am reusit aceeasi performanta ca anul trecut, atunci cand castigam competitia, insa cu o echipa formata din jucatori ce acum sunt cu un an mai mari. Suntem extrem de fericiti sa aducem medaliile de argint acasa si promitem ca anul viitor vom incerca din nou sa ne batem pentru locul I.” ne-a declarat cu emotie prof. Marius Stan, aflat in apropierea podiumului de premiere.
Echipa ce a reusit aceasta performanta remarcabila pentru voleiul falticenean ii are in componenta pe urmatorii jucatori: Alexandru Albu, Andrei Pricob, Murarescu Sebastian, Marian Mucilenita, David Miron, Teodor Calugarita, Bogdan Beraru, Cosmin Cernauteanu, Costin Parasca Pricop. Antrenori prof. Marius Stan si prof. Ionel Ciocan.
sursa: www.sportsuceava.ro