Comunicat de Presa

Circuitul educational „Caravana laptelui ambalat” ajunge la Suceava pe 11 septembrie

„Caravana laptelui ambalat”, circuitul educational si seria de evenimente dedicate copiilor, o initiativa sustinuta de Tetra Pak Romania Impreuna cu Societatea Nationala de Medicina Familiei / Medicina Generala (SNMF/ MG) ajunge la Suceava pe 11 septembrie, In intervalul orar 10.00 – 14.00, In Parcul Policlinicii, ca parte a circuitului national desfasurat In perioada 11 septembrie – 9 octombrie 2010.
Cu ocazia acestui eveniment, medicul de familie dr. Irina Ioana Badrajan va participa la evenimentul organizat la Suceava si va sustine Intre orele 10.00 si 11.00 o prezentare adresata parintilor si copiilor despre beneficiile consumului de lapte.
„Caravana laptelui ambalat” cuprinde o serie de evenimente educationale si de divertisment cu durata de o zi, dedicate copiilor, precum: concursuri si jocuri instructive, topaiala in fabrica de lapte gonflabila, sesiuni de face painting si jocuri la care sunt invitati atat copiii de toate varstele, cât si parintii acestora. Circuitul national al „Caravanei laptelui ambalat” urmareste comunicarea beneficiilor consumului de lapte si a avantajelor tehnologiei de ambalare asupra principalelor caracteristici ale laptelui: igiena, siguranta alimentara, pastrarea componentilor nutritivi si vitaminelor, precum si conservarea caracteristicilor care tin de gust si consistenta.
Timp de o luna, intre 11 septembrie si 9 octombrie, circuitul educational „Caravana laptelui ambalat” va vizita 7 orase din Romania, si anume: Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Ploiesti, Oradea, Targu Mures si Pitesti, la fiecare eveniment participand reprezentanti medicali, reprezentanti din presa, copii, parinti, bunici si public.