Sport

Fotbal (Liga a IV a): 12 goluri marcate în etapa a XVI a!

Duminică s-a desfăşurat etapa a XVI a în Liga a IV a de fotbal. La Fălticeni, juniorii şi seniorii Colegiului Naţional “Nicu Gane” au înscris de 13 ori în poarta celor de la FC Marginea. Cum era de aşteptat, liderul în campionatul juniorilor a dispus cu 7-1 de Marginea, un amănunt aparte fiind acela că, în acest meci, elevii profesorului Cătălin Paşcu au primit al cincilea gol din campionat. La seniori, Nicu Gane s-a impus cu 5-0. La sfârşitul acestei săptămâni se joacă derbiul zonei Fălticeni dintre Foresta Mălini şi Colegiul Naţional “Nicu Gane”.

Seniori: CN “Nicu Gane” – FC Marginea 5-0 (2-0)

“În nota ultimei perioade! Am întâlnit o echipă bună care a stat bine pe teren. În plus, ploaia de sâmbătă noaptea a afectat terenul şi a fost puţin mai greu să ne facem jocul. Avem moralul bun înaintea partidei cu Foresta Mălini. O să fie un meci frumos!”, ne-a declarat prof. antr. Gabriel Matei, care a marcat în acest meci două din golurile echipei sale. Pe lista marcatorilor s-au mai aflat: Sandu şi, de două ori, Oprea.
CN “Nicu Gane”: Artenie – Zancu, Ailenei N, Andronic, Brădăţanu, Gramus, Bălău, Matei, Plăcintă, Oprea, Sandu. Au mai intrat: Nitu, Ene, Scutăreanu, Păun.

Iată şi rezultatele complete ale etapei.
Cetatea II Arbore – Viitorul Liteni 4-0
Florconstruct Pătrăuţi – Foresta Mălini 0-2
CN Nicu Gane Fălticeni – FC Marginea 5-0
Bucovina Rădăuţi – FC Pojorâta 4-0
Foresta Moldoviţa – Minerul Iacobeni 3-1
Danalis Zvoriştea – Releul Mihoveni 3-1
Steaua Dumbrăveni – Unirea Boroaia 2-1
Avântul Frasin – Dorna Vatra Dornei 0-2

Juniori: CN “Nicu Gane” – FC Marginea 7-1 (2-0)

“Meciul a fost în mâna noastră de la un capăt la altul, fără probleme deosebite. Chiar dacă venim după 16 meciuri şi este normal să apară oboseala, mă bucur că băieţii reuşesc să se motiveze pentru a menţine ritmul. Sper ca această concentrare şi mobilizare să se manifeste şi la ultimul meci oficial al acestui an, pentru a pregăti liniştiţi returul”, ne-a declatat prof. antr. Cătălin Paşcu.
CN “Nicu Gane”: Amărioarei – Enea. Gogonel, Movileanu, Bulaicon, Cozma, Toma, Lucan, Onofrei, Creţu R., Apetrei. Au mai intrat: Todică, Cara, Ilie, Aniculăesei, Creţu G.
Au marcat pentru fălticineni: Toma (2), Todică, Creţu R (2), Cozma (2)