Sport

Fotbaliştii de la „Nicu Gane” au „bruiat” semnalul celor din Mihoveni… cu 18 goluri!

Multe goluri la Fălticeni într-o etapă, a XIII a, complet ratată pentru oaspeţi. În cele opt partide programate s-au înscris 41 de goluri. Colegiul Naţional “Nicu Gane” a înscris de 6 ori în poarta celor de la Releul Mihoveni. Cu acest suscces, seniorii de la “Nicu Gane” a urcat în clasament pe locul 6. Cu scor dublu faţă de cel al seniorilor, 12-0 pentru fălticeneni, s-a terminat şi partida juniorilor.
Rezultatele complete ale etapei:
Cetatea II Arbore – Steaua Dumbrăveni 3-0
Danalis Zvoriştea – Avântul Frasin 2-0
Foresta Moldoviţa – Dorna Vatra Dornei 0-0
Bucovina Rădăuţi – Unirea Boroaia 8-1
CN Nicu Gane Fălticeni – Releul Mihoveni 6-0
Florconstruct Pătrăuţi – Minerul Iacobeni 2-0
Viitorul Liteni – FC Pojorâta 7-3
Foresta Mălini – FC Marginea 9-0

Seniori: CN „Nicu Gane” – Releul Mihoveni 6-0(1-0)
„A fost un meci pe care l-am dominat de la un capăt la celălalt. Am ratat foarte multe ocazii, mai ales în prima repriză. Mă bucur să văd că munca din timpul antrenamentelor dă roade”, declară antrenorul – jucător Gabriel Matei, care, cu ocazia onomasticii, se poate spune că şi-a făcut singur un cadou marcând două goluri, în minutele 60 şi 65. Pentru fălticeneni au mai marcat: Oprea (40, 48), Ene (68) şi Nitu (84).

CN „Nicu Gane”: Artenie – Gramus, Ailenei N., Iftimie, Brădăţanu, Ene, Bălău, Matei, Onofrei, Oprea, Păun. Au mai intrat: Hluşco, Nitu şi Plăcintă.

Juniori: CN „Nicu Gane” – Releul Mihoveni 12-0
„Am întâlnit o echipă modestă, în faţa căreia ne-am făcut jocul şi am dat-o în poartă în multe din situaţiile de gol pe care ni le-am creat. Scorul spune totul”, declară prof. antr. Cătălin Paşcu.

CN „Nicu Gane”: Vamanu – Lucan, Gogonel, Movileanu, Ilie, Cozma, Scutăreanu, Bulaicon, Creţu, Apetrei, Toma. Au mai intrat: Enea, Aniculăesei, Todică, Murăraşu şi Cara.