Sport

2-1 şi 1-2 între Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi Dorna Vatra Dornei

nicu gane - dorna

Fotbaliştii din Fălticeni, arbitri ai ecuaţiei promovării în Liga a a treia! Fotbaliştii Colegiului Naţional „Nicu Gane” au terminta victorioşi, scor 2-1, consfruntarea cu Dorna Vatra Dornei, echipa care ameninţa, înaintea etapei a XI, poziţia de lideră a Forestei Mălini. Ajutorul de la Fălticeni a fost cointurat şi de victroria zdrobitoare a Forestei, scor 11-1, în confruntarea cu Minerul Iacobeni! Golurile fălticenenilor au fost marcate în minutul 5, de Oprea, şi în minutul 87, cu un lob peste portar la o mige primită „prin gaură”, de Toma. „Trebuie să remarc evoluţia şi dăruirea tuturor jucătorilor. Au fost foarte buni astăzi şi, pe scurt, le mulţumesc”, ne-a declarat antr. prof. Gabriel Matei.
Una caldă, alta rece, după zece victorii consecutive şi o căruţă de ocazii ratate, junirorii de la „Nicu Gane” au cunoscut pentru prima dată amărăciunea victoriei, 1-2 cu Dorna, după zece etape consecutive încheiate cu victorii. Pentru „Nicu Gane” a înscris, în repriza a doua, Todică. „Îi felicit pe juniorii de la Vatra Dornei, au jucat exemplar. Din păcate, am avut multe ocazii de gol, dar n-a vrut mingea să intre în poartă. Sper că această înfrângere i-a adus cu picioarele pe pământ! Valul victoriilor i-a dus cu capul în nori şi s-au crezut invincibili. Pot pune acest insucces şi pe seama lipsei unor juniori care sistematic evoluează la echipa de seniori, rămânând descoperiţi pe unele posturi în teren. Clar, trebuie să trecem în această săptămână peste insuccesul de astăzi”, a declarat prof.antr. Cătălin Paşcu.

Nicu Gane (seniori): Arteni – Zancu, Ailenie N., Andronic, Brădăţanu, Iftime, Onofrei, Toma, Ene, Oprea, Nitu.

Nicu Gane (juniori): Vamanu – Lucan, Movileanu, Gogonel, Ilie (Murăraşu), Cozma, Scutăreanu, Bulaicon, Enea, Todică, Aniculăiesei (Cara)

Rezultatele etapei a XI a
Cetatea II – Danalis Zvoriştea 2-0
Bucovina Rădăuţi – Avântul Frasin 4-0
C.N. „Nicu Gane” Fălticeni – Dorna Vatra Dornei 2-1
Florconstruct Pătrăuţi – Unirea Boroaia 1-2
Viitorul Liteni – Releul Mihoveni 4-0
Foresta Mălini – Minerul Iacobeni 11-1
FC Marginea – FC Pojorâta 4-1
Partida, Foresta Moldoviţa – Steaua Dumbrăveni, scor4-0, a fost întreruptă în minutul 36 pentru că oaspeţii au rămas în 6 jucători de camp.