Sport

Fotbal (juniori): Zece din zece, nimeni nu-i întrece!

Avântul Frasin – C.N. „Nicu Gane” 0-2 (0-2)

Juniorii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” pregătiţi de prof. antr. Cătălin Paşcu, au obţinut astăzi a zecea victorie în campionat, din tot atâtea etape disputate, 2-0 pe terenul echipei Avântul Frasin. Cu 30 de puncte adjudecate, CN Nicu Gane aşteaptă, de pe primul loc, încă un meci tare din această ediţie de campionat, cel de duminica viitoare, de pe Stadionul „Tineretului”, cu Dorna Vatra Dornei. „Sunt foarte mulţumit de elevii mei, care au făcut şi astăzi un meci deosebit. Un teren destul de bun la Frasin dar din numeroasele ocazii pe care ni le-am creat, am fructificat doar două. Sunt mâhnit doar de durităţile din teren la care au fost supuşi juniorii noştri. Faptul că au fost două eliminări în echipa gazdelor mă scuteşte de alte comentarii. Urmează un meci foarte greu cu Vatra Dornei, pentru care ne vom pregăti foarte serios. Până acum stăm bine cu pregătirea fizică, dar trebuie să punem accent şi pe relaţiile de joc. Este greu să creezi un mecanism bine pus la punct când suntem nevoiţi să dăm jucători şi la echipa de seniori”, ne-a declarat prof-antr. Cătălin Paşcu.
Golurile au fost marcate de Toma
Nicu Gane: Vamanu – Murăraşu, Gogonel, Movileanu, Ilie, Lucan, Scutăreanu, Toma, Bulaicon, Apetrei, Todică. Au mai intrat: Creţu R. şi Aniculăiesei

2 răspunsuri »

  1. vreau sa fac un apel la toti iubitorii de fotbal din falticeni…avem nevoie de suporteri la meciul de duminica cu vatra dornei deoarece este un meci greu….shi prezenta a cat mai multor oameni in tribuna ne da mai mare satisftactia de a juca shi de a castiga…va multumim!

    Apreciază