Sport

C.S.S. „Nicu Gane” reprezentanta Fălticeniului în Campionatul Naţional de Volei – Cadeţi

css nicu gane

Duminică vă invităm la volei în sala de sport a Colegiului Naţional „Nicu Gane”. Este vorba de a doua partidă a echipei de volei – băieţi în Campionatul Naţional – Divizia Cadeţi, competiţie patronată de Federaţia Română de Volei. Aşadar, de la ora 11, Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” întâlneşte pe teren propriu echipa Liceului cu Program Sportiv VCM Piatra Neamţ. După victoria din prima etapă, în faţa echipei Triumf Botoşani, fălticenenii sunt pe locul doi.

Clubul Sportiv Şcolar „Nicu Gane” Fălticeni, prin secţia de volei, s-a înscris în această toamnă în Campionatul Naţional de Volei, competiţia rezervată cadeţilor, în sezonul competiţional 2009 – 20010. Este vorba de echipa de volei masculin a clubului, antrenată de prof – antr. Ionel Ciocan.
Campionatul naţional de volei pentru cadeţi este organizat de Federaţia Română de Volei (F.R.V.), cu sprijinul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi al Asociaţiilor Judeţene de Volei, prin comisiile locale şi cluburile sportive care au echipe participante în campionat. Campionatul Naţional de Volei pentru cadeţi (2009-2010) se desfăşoară în 3 faze:

Faza I: jocuri tur-retur cu etape la două săptămâni, în serii de câte 6 echipe (5 serii serii la nivel naţional A,B,C,D,E), CSS Nicu Gane fiind repartizată in Seria A. Se califică în faza a doua a competiţiei echipele clasate pe primele trei locuri şi trei echipe cel mai bine clasate de pe locul patru.

Faza a II a – faza semifinală: se va desfăşura sub formă de turneu cu serii de 6 echipe, în perioada:
07-11 aprilie 2010. Se califică pentru faza finală, echipele clasate pe primele două locuri în fiecare dintre cele trei serii semifinale. Localităţile de desfăşurare a turneelor semifinale vor fi stabilite în luna martie 2010, la sediul F.R.V.

Faza a III a- turneul final: se va desfăşura în perioada: 05 – 09 mai 2010. Localităţile de desfăşurare a turneelor finale vor fi stabilite de către C.C. Competiţii, conform Regulamentului de atribuire a turneelor, în data de 20 aprilie 2010, la sediul F.R.V.

Programul turului Diviziei Naţionale – Cadeţi
Tintar DN Cadeti TUR