Sport

Avem nevoie mare de trei puncte în campionat!

Acesta este obiectivul imediat al oficialilor echipei de fotbal C.N. „Nicu Gane”. Declaraţia a fost făcută la sfârşitul meciului din faza judeţeană a Cupei României, Sporting Buneşti – CN „Nicu Gane” 0-1.
Din partea echipei tehnice, antrenorul Cătălin Paşcu ne-a declarat că jocul de la Buneşti a fost unul anost, desfăşurat pe o suprafaţă de joc total nepotrivită. Singurul gol al disputei a fost marcat de Creţu, în prima repriză, la o acţiune în faţa porţii.
Pentru „Nicu Gane” au fost în teren: Arteni – Zancu, N. Ailenei, Niţu, Bolohan, Onofrei, Iftime, Păun, Toma, Oprea, Creţu. Pe parcurs au mai fost folosiţi Enea, Hluşco şi Plăcintă.
Succesul de la Buneşti, din cupă, este primul în partide oficiale din acest nou sezon competiţional. Antrenorul Cătălin Paşcu spune că echipa trece printr-o perioadă mai dificilă, datorită schimbării formulei de joc. „Trebuie să ne strângem rândurile, să ne reglăm jocul din mers. Ne trebuie neapărat trei puncte în campionat cât mai repede, în deplasare sau acasă. Avem însă un meci foarte greu în etapa de duminică, pentru care ne vom pregăti. Ne mulţumeşte deocamdată evoluţia echipei de juniori, drept dovadă că ne bazăm pe jucători tineri stă faptul că evoluăm la echipa de seniori cu şase juniori pe foaie”, ne-a declarat Cătălin Paşcu.