Sport

Primul şi ultimul loc în clasamentele la zi pentru fotbaliştii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane”!

1Primul şi ultimul loc în clasamentele la zi în fotbalul judeţean, pentru fotbaliştii de la Colegiul Naţional „Nicu Gane”! Laurii sunt ai juniorilor, care s-au impus cu 4-0 în faţa colegilor de la Cetatea Suceava şi au urcat pe primul loc în clasament, confirmând pretenţiile conducerii clubului sportiv local, de a aduce titlul judeţean din nou la Fălticeni.
Citeşte mai multe despre succesul juniorilor de la Nicu Gane pe suceavasport.ro
Clasamentul se răstoarnă când vine vorba de seniori. Echipa a doua a Cetăţii Suceava, în care s-au regăsit şi câteva nume care cochetează cu prima echipă, nu a dat nici o şansă echipei din Fălticeni, scor final 1-3, iar seniorii de la Nicu Gane rămân fără nici un punct după patru partide disputate, preluînd lanterna roşie.
Nicu Gane: Arteni – Zancu, Andronic (70 – Ilie), Bolohan, Nucu (46 – Oprea), Niţu, Iftime, Ene (60 – Păun), Creţu (68 – Anania), Plăcintă, Matei. Antrenor jucător – Gabriel Matei.
Cetatea II: Luca – Pînzariu, Gonta, Plecanciuc, Crişu (?), Răzlog, Cerlincă, Sturzu, Avrămia, Ignătescu, Ov. Ciobanu.
min.24: 0-1, înscrie Ignătescu, şut din careul porţii fălticeneni, mingea deviată prinde înălţime şi îl lasă spectator pe Arteni;
min.28: Gonta, jucător transferat de Cetatea pentru prima echipă, ratează singur în faţa porţii din marginea careului de 6 metri;
min.44: 0-2, Gonta nu mai ratează şi înscrie din afara careului de protecţie al portarului, după o serie de pase în 16 metri, care au făcut şah – mat apărarea fălticeneană;
min.55: 0-3, înscrie Crişu la capătul unei acţiuni frumoase a lui Răzlog, care urmăreşte o minge care părea că va depăşi linia de fund a terenului, centrarea este perfectă pentru reluarea spectaculoasă a lui Crişu.
min.62: 1-3, încrie Oprea, din penalty, acordat în urma unui fault în careu asupra lui Matei.
Să aruncăm şi un ochi în ograda liderului, Foresta Mălini, care a reuşit să întoarcă în ultimele 40 de minute soarta partidei cu Danalis Zvoriştea, marcând de 4 ori când era condusă pe propriul teren cu 3-0!

Rezultatele etapei a V a:

C.N Nicu Gane Fălticeni – Cetatea II Suceava 1-3
Florconstruct Pătrăuţi – Bucovina Rădăuţi 0-4
Viitorul Liteni – Foresta Moldoviţa 1-1
Foresta Mălini – Danalis Zvoriştea 4-3
FC Marginea – Steaua Dumbrăveni 1-1
F.C. Pojorîta – Avîntul Frasin 3-2
Minerul Iacobeni Ciocăneşti – Dorna Vatra Dornei 2-4
Releul Mihoveni – Unirea Boroaia 4-2