Sport

Liga a IV a: C.N. „Nicu Gane” – Foresta Mălini 0-1

ngfm

Liga judeţeană a programat duminică, la Fălticeni, derby-ul dintre Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi nou promovata Foresta Mălini. A fost mai mult un joc al orgoliilor, dat fiind faptul că aproape toţi cei 22 de jucători din teren sunt fălticineni. Destul de mulţi spectatori pentru o partidă din campionatul judeţean, peste 200…În plus, câteva nume cunoscute în fotbalul de eşalonul al doilea au evoluat la Foresta. De partea fălticinenilor, o echipă tânără şi ambiţioasă, în ciuda faptului că nu beneficiază de nici o sursă de finanţare. Acestea au fost ingredientele unei partide destul de bună în prima repriză, dar complet scăpată din mână de brigada de arbitri în minutul 54, când fundaşul gazdelor Nicolae Ailenei a fost eliminat pentru brutalitate asupra unui adversar. O fază tratată cu jumătate de măsură, pentru că Norocel – de la Mălini – trebuia eliminat la rândul său. Victoria categorică din prima etapă şi „numele grele” din echipă, ar fi trebuit să facă din Foresta Mălini un adversal redutabil, dar nu prea a fost aşa. La golul înscris în minutul 9 de Cristea gazdele au reclamat offside, ceea ce s-a cam văzut şi din tribună.  Faza golului a fost defapt singura ocazie notabilă a oaspeţilor care în rest au mai apucat să şuteze pe poarta fălticineană de la distanţă, fără mare grad de pericol. Elevii lui Cornel Anton au avut cel puţin trei ocazii clare de a egala, cea mai mare irosită de Bolohan în minutul 39 când, singur în careul de 6 metri a reuşit să trimită mingea pe lângă poartă.

Nicu Gane: Artenie – Enea (27 -Creţu), N. Ailenei, Furtună, Bolohan (69 – Rugină), Zancu, Cara, Iftime, Plăcintă (58 – Onofrei, Matei, Niţu.  Antr. Cornel Anton şi Cătălin Paşcu.

Foresta: Iederan – Constantin, Cristea, Coca, Stanca, Filip, Norocel I (69 – Dumitriu), Ciobanu, A. Aileni (93- Norocel II), Păşcănuţ (90 – Pană), Cristea (55 – Plăcintă). Antr. Cornel Pană.

Galerie foto: CN „Nicu Gane” – Foresta Mălini

Rezultatele etapei a II a:

  • Florconstruct Pătrăuţi – Viitorul Liteni 3-3
  • CN Nicu Gane Fălticeni – Foresta Mălini 0-1
  • Bucovina Rădăuţi – FC Marginea 1-1
  • Foresta Moldoviţa – FC Pojorâta 6-2
  • Danalis Zvoriştea – Minerul Iacobeni 5-0
  • Steaua Dumbrăveni – Releul Mihoveni 1-2
  • Avântul Frasin – Unirea Boroaia 6-1
  • Cetatea II Arbore – Dorna Vatra Dornei 3-3

 

Categorii:Sport

Etichetat ca:, , , , ,

1 răspuns »